BW, FOTO, PHOTOGRAPHY, svartvitt

Katt caféet

Onsdagstema: Bordsskick.

cat_20150106_cafe
Åh jag gillar denna bilden 🙂 Har testat hela dagen med hög ISO stor bländare och så snabb tid som möjligt. Kul!
Har varit på katt caféet här i närheten idag. hade behov att lite gos med fyrfotingar. Här finns många olika katter. Denna tycker jag är så himla fin. Pälsen ser ut som sammet. Ja bordsskicket ja 😉 Ni ser väl att borden är fräscha och i mycket bra skick 😉

11 thoughts on “Katt caféet

  1. Vilken fin bild !! Ett verkligt lyckat resultat efter allt testande 🙂 Sist jag såg ett katt café var i Penang / Malaysia. Försökte stanna för att hinna fota iallafall från utsidan men resultatet blev inget vidare. Att gå in var inte att tänka på. Maken gillar inte katter 😕
    P.s. Se min kommentar i dagens Onsdagstema Birgitta. Betalar gärna för årets länkning som snart löper ut. anitasmalta@gmail.com

    1. Tips: Här finns det många katter som rör sig fritt i caféet. Man får spreja händerna om man vill klappa katterna. Spreja före och när man går. Kakor och annat som kan beställas finns inbyggt i caféet dir katterna inte har tillgång. Sedan bestämmer gästerna om de vill låta katterna vara i knät, i soffan, på bordet eller …. Det är jättemysigt <3