17 thoughts on “Onsdagstema #214

 1. Oj vilka klackar!
  Verkligen stilettklackar. den där sorten som mest brukar användas inomhus och inte så mycket gående.
  Måste vara knepigt att gå snyggt i så höga skor.
  Fast hon gick kanske inte så snyggt. Det ser man ju inget av på en stillbild

  1. Hon kunde faktiskt gå som det såg ut men byxorna avslöjade inte om hon knäade. De är ju så vida och ser nästan ut som snickarbyxor. Tog bilden för just kontrasten mellan dessa jeans och stilettklackar 😉

 2. Hoppla, här gäller det att ha koll på fötterna. Har aldrig burit sådana klackar och skulle nog aldrig göra det heller. Det ser faktiskt ganska kul ut när tjejer kommer vinglandes i högklackat på stan, de kan verkligen inte gå i dem, med likt förbaskat ska de ha dem 😉 Häftig bild!

 3. De där var höga lite för höga för mig numera. De högst ligger nerpackade i en låda till skådebröd ibland när andan faller på. Jag kan väl tycka att just de brallorna inte passar till dessa skor. Jag hade nog valt en cigarettbyxa lite kort modell.

 4. Sådana klackar hade jag gärna innan min rygg började krångla. nu blir det bara någon enstaka gång, till “fint”, och då får jag ont i fötterna på en gång. Jag har vant mig av med det, tyvärr…