Budapest, FOTO, me, PHOTOGRAPHY

Onsdagstema #211

Tema: Åtskild.

bird_20140423_alone Den lilla duvan är åtskild från sin partner och lamporna här är åtskilda från varandra.
Jag är också åtskild från min partner och snart även definitivt skild. När domen vinner laga kraft. Det var vad som inträffade i mitt liv. Det jag jobbar på. En omvälvande livshändelse minst sagt.

16 thoughts on “Onsdagstema #211

 1. Ja det är omvälvande med skilsmässa i alla dess aspekter. Hoppas det utmynnar i något bra för dig till slut när du “kommer ut på andra sidan” av det jobbiga nu. Kram och var rädd om dig!

 2. En jobbig tid att ta sig igenom och väldigt omvälvande. Har själv varit väldigt nära att hamna i samma situation för inte alls länge sen och äktenskapet är ännu väldigt skört. Tycker du är en stark person iallafall såsom jag uppfattar dig. Sköt om dig Birgitta och tack för att du delar med dig !! Bara det ett bevis på styrka. Din bild är dessutom vacker och väldigt talande.

 3. Ser din bild och läser texten och förstår ditt val av tema. Mycket passande bild till tema och din egen tillvaro.
  Oj, det kan inte vara lätt att hamna i denna situation, att skilja sig från sin livspartner. Men du verkar vara en stark kvinna som har skaffat dig möjligheter att rida ut denna säkert svåra tid. Jag kan hålla med vad flera skriver i sina kommentarer.
  Firar man Valborg på något sätt även i Ungern?
  Kram och ta hand om dig.

 4. Tråkigt att läsa att du ligger i skilsmässa, en jobbig period kan jag förstå men säkert till bästa ändå. Skönt att du har din syster med dig 🙂 hoppas ni får en fin Valborgs även om man inte firar det där nere, kram till dig!

 5. En klockren bild, och då kan vi båda ta varandra i hand. Även jag är nyskild. Jag är skild för andra gången i mitt liv. Visst är det omvälvande och konstigt nog har det gått fint båda gångerna.för min del. Det kommer att bli bra för dig med. Allt har sin tid och bättre ensam än två i en dålig relation. Det är inte alla förunnat att hitta en partner och sedan att det varar livet ut. Vissa gör det men inte alla och jag tror och tycker att man iaf jag har lärt mig något positivt från båda. Nu vet jag bättre:-) Lycka till dig.