Budapest, FOTO, me, People, PHOTOGRAPHY

Onsdagstema #209

Det finns en överhängande risk att temat blir “supportive”! Men sedan tänkte jag att det kanske är lite extra knepigt. …. 😉 …. Jag vet ju att ni klarar alla utmaningar även de mest krävande så jag tänkte vara lite extra snäll och ge er mer tid för temat “supportive” och låta det anstå till framöver. Temat för veckan blir i stället ÖVERHÄNGANDE.
För min egen del räcker energin bara att hålla igång mina egna utmaningar – inte till deltagande i andra utmaningar eller att kommentera. Jag är ledsen för det – men så är det just nu – tyvärr. Vardagen är alltför närvarande och omvälvande i mitt liv just nu.
Jag är så glad för de kommentarer jag trots allt får här 🙂  <3

castle_20140406_new

12 thoughts on “Onsdagstema #209

  1. Ibland är livet så…man kan inte alltid orka med allt och detta är ju meningen som nöje också! Du har det ju dessutom lite som jobb eftersom du driver det och gör det tokbra så känn inga krav! Fast ett krav kan du få och det är att köra på svenska i utmaningarna så blir det supportive nästa vecka får du ha översatt det till svenska innan dess! 😉

    En fin bild med härliga färger!

  2. Även livet kan vara överhängande ibland. Det är en helt underbar dekoration för vad det annars ska vara till vet jag inte.

    Det måste vara underbart att få vandra omkring i Budapest som har kvar så mycket gammalt blandat med lite nyare byggnader.

  3. Fina utsmyckningar på muren, någon som någon gång tänkt ett steg längre 🙂

    Tack för att du håller igång utmaningarna trots livspussel och jobbigheter, önskar dig en glad påsk och en massa värme!

  4. Hoppas att ditt liv blir lite mer stabilt igen, strongt av dig att fortsätta med utmaningarna ändå. Jag är inte så flitig på bloggen heller men för min del är det mest bristen på lust, och i viss mån tid. Glad Påsk!