FOTO, PHOTOGRAPHY, POETRY, Skrivpuff

Plastsäcksparken för onyttigheter

pm_20140208_plast

Hon går genom livet med bestämda steg. Hon hoppar över alla svårigheter och springer ifrån alla faror . För henne finns bara Livet och det ska levas väl. Människor – som innebär faror och människor som kan innebära svårigheter – klär hon in i svarta plastsäckar. De lämnas därhän. Där de hör hemma. I Plastsäcksparken för onyttigheter. För henne finns bara det bekymmerslösa Livet. Tills plastsäckarna tar slut.

Skrivpuff: Plastsäck.

9 thoughts on “Plastsäcksparken för onyttigheter

  1. Du fick in en bra slutkläm där. Funderat ibland på att hänga på skrivpuff, men så var det det där med tiden.
    Låg tidigare på pennfajten när den fanns. Kan tipsa dig om en jättekul skrivövning därifrån. Gå till bokhyllan räkna fram till sjunde boken, ta ut den, slå upp kapitel sju, skriv ner den sjunde meningen i kapitlet och låt det bli början på en story.
    Så här gick det för oss ifall du vill kolla.
    http://pennfajten.se/tag/sju/
    Själv lyckades jag dra ut Illiaden av Homeros i pocketupplaga shit tänkte jag men det löste sig.