Budapest, FOTO, PHOTOGRAPHY, STREET

Cat Café

sign_20140206_catcafe  Här kommer jag att dricka te lite då och då när jag blir sugen på lite pälsdjurskel. Minst åtta fina katter av olika raser välkomnar och rör sig fritt i detta café. Bakelser och annat ätbart finns i inglasad bur som katterna inte kommer åt. Själv har jag inget emot att katterna stryker omkring på bord och annat – tvärtom.

Jag lade in detta Cat Café i en app som heter Tourias. Kul att kunna lägga in egna pärlor i en app tycker jag 🙂

Skyltsöndag.

2 thoughts on “Cat Café

  1. Vilken söt skylt! Alla kattmänniskor smälter kan jag tänka mig. Själv tillhör jag inte dem och thé dricker jag max 3 ggr på ett år men det hindrar mig inte från att uppskatta bilden, som tur är. 🙂

    Jag minns inte om jag har skrivit det tidigare… men om du lägger upp en etikett så kan jag länka till dig på inlägget där jag har samlat alla som brukar skylta. Inget tvång förstås men enklare för andra att hitta din skylt.