me, POETRY, Skrivpuff

Gott Nytt År

kampenomopinionen

Jag lovar på heder och samvete
att jag inte ska rösta
på sd
inte på v
inte på mp
inte på s
Jag lovar att göra min röst hörd.

Jag lovar att jag ska ligga
som ett “Pain in the ass”
på Public Service.
PS ska banne mig leva
upp till sitt uppdrag!
Allsidig belysning …
i medborgarnas tjänst…

Jag lovar!

Jag kan inte lova
att det blir en schysst
valrörelse.
TYVÄRR!
Berodde det på mig
kunde jag lova.
Sakligt och sansat
utan populistiska utfall.

Jag hoppas dock.

Gott Nytt Valår
2014
Lova att inte glömma
att rösta!

Skrivpuff: Gott Nytt År – löfte.

3 thoughts on “Gott Nytt År

  1. Hmm….då återstår ju bara M, Kd och Centern, det skiten som måste bort från toppen för att förhoppningsvis få tillbaka ett fungerande Sverige igen! Hmmm….. Jag hoppas dock också att många kommer göra sin röst hörd och att man röstar! Men jag hoppas sååå på ett regeringsskifte! Det måste ske innan Sverige helt går ner sig! :/
    Men att det skulle bli en saklig och sansad valrörelse har jag svårt att se! 😉