FOTO, Lund, PHOTOGRAPHY, Photomania, POETRY

God Jul

pm_20131211_godjul

Mest hela tiden har jag kul
trots att det snart är jul.
Bort med stress och strul
för jag vill bara ha kul.
Återstår att önska er alla

God Jul!

Torsdagstema – I like.

Ps. Jag har haft kul med Clemenstorget i Lund. Ett torg jag gillar och ofta korsar. Där kan man bl.a. köpa julgranar vid denna tiden.

12 thoughts on “God Jul

  1. Jag blir otroligt nyfiken på denna bild! Det ser ut som träd på båda sidor ….svarta och vita som rinner uppåt!! SÅ läckert!! Kreativt! Ett par dagar innan jag vill önska god jul men kanske blir det inte så så då är det bäst att passa på så God Jul!

    1. Jag har dubblerat bilden och inverterat den ena. Använt objektivkorrigering samt olika filter. Kul hela vägen – ibland blir inte slutresultatet så bra men det gör ju inget så länge det är kul 🙂