Art, FOTO, PHOTOGRAPHY, Photomania

ART is feeling good

art_20130608_louisianaNär jag gick förbi denna skulptur på Louisiana tänkte jag: Så bra den visar hur viktig magen är!
Magen på skulpturen var rymlig och gyllene. Men hur skulle skulpturen se ut när den visar en person som inte alls mår bra?

Fredagstema – Människoskapat.

9 thoughts on “ART is feeling good

  1. Hmmm…intressant att ni ser en mage och en kvinnokropp! Jag ser konst, odefinierbar, men med vackra former! Och jag gillar verkligen din redigering av bilden! Den ser målad ut och tar fram konstverket ett snäpp till!

  2. Vilken läcker skulptur ! Ja, välmående helt klart och visst blir man lite nyfiken på hur motsatsen skulle se ut. Men du… vilken otroligt vacker header du har !! Har sett att du brukar byta ganska så ofta. Skulle också vilja byta min header men hittar ingen som passar. Har inte så mycket utrymme heller så den måste vara ganska liten. Önskar dig en Glad Lucia eller hur man nu brukar säga 😉

    1. Vilka möjligheter med header man har beror på det thema man har. Du kan ju göra några stycken att växla mellan i den storleken som ditt thema kräver. Jag kan växla både header och slider i mitt thema.