Art, Budapest, BW, FOTO, me, PHOTOGRAPHY, POETRY, svartvitt, Window

Tema & Layout

Oj vad jag testar! Det ena temat efter det andra.
Vad vill jag ha? Vad gör mig nöjd?
Blir mina besökare nöjda?
Med samma som jag är nöjd med?
Vet inte. Men hoppas.

Det ska vara lätt att hitta. Det ska vara enkelt men propert. Många funktioner.
Socialt. Inte för smalt. Låta bilder framstå på ett trevligt sätt. Ha featured bild. Inställningsbart. Flexibelt.

Det allra svåraste.
Kunna tillfredsställa mitt behov av förändring.

I like …. Förändringar.

danube_20130803_cruising

5 thoughts on “Tema & Layout

  1. Ett besök hos dig är alltid lika spännande. Du visar ständigt nya vyer, är full av roliga ideér och hittar på underfundiga teman till oss andra 🙂 Var glad du över ditt behov av ständig förändring !! Förändringar man skapar själv kan bara leda till något positivt, förvisso med vissa fallgropar under resans gång. Men hellre det än att stagnera 😉
    Vilken intressant bild ! Ser en båt där man kan kika in i både matsal och bar. Ser två små hyttfönster och ovanpå det ett soldäck i mörker och en vacker bakomliggande stadsvy. Snyggt !!