Art, FOTO, me, People, PHOTOGRAPHY

Minne

 

Vi har  bott på många olika platser. Det mest spännande var när vi bodde i Förenade Arabemiraten. Där bodde vi både i Abu Dhabi och i Dubai. Vi flyttade dit nyåret 1982.
Jag har många fina och himla spännande minnen från denna tiden.

abudhabi_1082_surf 

Yngsta dottern kryper i de varma sanden och sonen lär sin pappa att surfa.

dubai_1982_sea

De båda äldsta gick i International School of Choeifat i Sharjah. Här hämtas de efter skoldagens slut. Arabiska viken i bakgrunden.

henna

Jag gillade att få mina händer hennamålade. I UAE gjordes det ordentligt och himla snyggt! Det höll ca en månad.

Kanske har jag visat dessa bilder tidigare?

Fototriss – Minne.

26 thoughts on “Minne

  1. Det var väl spännande minnen. Dubai bl.a. Ser väldigt mysigt ut när dottern kryper i sanden och sonen o pappan vindsurfar. Häftiga händer också! Minnesvärd triss.

  2. Tack, jag kände det passade bäst och väva in sorgen i trissen, bloggen speglar mitt liv och det vore fel och dela med sig av solskensminnen denna helgen. Det passa bra med ett uppdrag där arkivet kunde användas så jag slapp stå och stortjusa och försöka ta kort på ett löv eller en bil eller något.

  3. Oh, ni var i Dubai så tidigt. Vilken upplevelse! Sonen med familj har åkt som skottspolar dit ner nu och jag kan tänka mig att det har skett en otrolig förändring. Har ni sett hur det ser ut därnere idag?

  4. När jag bara såg bilden med hennatatueringarna lite snabbt såg det ut som det skulle vara som du hade skadat dig på något sätt så kändes lite läskigt. Men sen tittade man närmare så såg man var det var och att det var riktigt snyggt =)