BW, FOTO, People, PHOTOGRAPHY, svartvitt

Basket

w2_20131026_basket1

I like …. ett av barnbarnen spelar basket – det gjorde jag också 😉 – så roligt det var att se alla barn komma samman och spela – pojkar och flickor – det är idrott och kultur som förenar  – mer av sådant! I like!

14 thoughts on “Basket

  1. Vilket djup och vilka snygga nyanser av grått, svart och vitt. Gillar lagkänslan hos de små liven, det ska börjas i tid. Spelade basket jag med när jag gick i högstadiet, är man 175 cm lång så har man inget val 😛

  2. Fantastisk bild, du är en mästare på svartvitt! Ja nog är det roligt att ungarna vill aktivera sig och som förälder är det extra roligt att sitta på läktaren och titta på framstegen de gör. 🙂

  3. Visst är det hur kuligt som helst när ungarna ägnar sig åt någon aktivitet … alla åldrar har sin tid med olika sysslor … en av de mina dansar, en annan spelar teater med dans … så små ännu, men med så mycket glädje och hopp … Riktigt fin bild du visar på ditt barnbarns aktivitet 🙂