POETRY, Skrivpuff

Ett speciellt tillfälle

Alliana var så glad att de skulle träffas. Hon hade till och med tagit fram den gamla kungsblå kappan med slängkrage. Den passar bäst vid speciella tillfällen, tänkte hon och just nu skulle det vara ett sådant.

De hade bestämt att träffas vid konditoriet men inte för att fika. Förhoppningsvis – utan för att se den där omtalade dansföreställningen med rockmusik. Han skulle försöka få tag på biljetter hade han sagt.

Alliana hade kommit strax efter honom och kände genast att något var fel.  Nu ser hon honom vinka från bussen, som han precis hoppade på. Den bedövande besvikelsen förlamar henne. Hon förmår inte ens vinka tillbaka.

Skrivpuff: Tillbaka

2013_010_0103_omaka

5 thoughts on “Ett speciellt tillfälle

  1. Man undrar vad som hänt mellan dem. Ang ordverifiering. En del har det pga spam, antingen för att man drabbats eller för att man är orolig för det. Trist, men sant. Ibland känns det som om man lägger ner mer tid på ordverifieringar och suddiga bilder, än på kommentarer.