BW, Dagbok, FOTO, me, People, PHOTOGRAPHY, Skrivpuff, svartvitt

Vi höll på att skratta ihjäl oss

Skrivpuff: Dag.

– Kan jag sitta här?
– Visst kan du det!
Mannen som frågade var nog några år äldre än jag. Fast det är väldigt svårt att bedöma. Ensamma män ser äldre ut än de är. Likaså män från sydligare länder. Eller är det fördomar. Kanske det bara är kvinnorna från sydligare länder som ser äldre ut än de är.
Undrar om han var intresserad av att få kontakt? Men jag är inte särskilt intresserad av kontakt. jag sitter ju bara och njuter av ungdomarnas gatumusik. Den ene spelar bas och den andre saxophone. På äldre dar har jag blivit väldigt förtjust i saxophone. Minst sagt – väldigt!
Jag ger mer än gärna en slant till kreativa ungdomar som bjuder på musik. Går fram och sticker min sedel under mynten så den inte far iväg.
Mannen ger sig iväg.
En kvinna kommer.
Himmel så mycket roligare det blev plötsligt.
Snart visste jag en hel del om “Dammi” och hon om mig.
Musikanterna packade ihop utan att vi märkte det.
Vi satt på bänken och höll på att skratta ihjäl oss åt bilden jag tog på oss med en upp-och-nedvänd kamera.
Vilken härlig utflyktsdag till Malmö!

Ps. “Dammi” från Sri Lanka såg yngre ut än hon var 😉

bw_20150625_welfie
B
ilden är beskuren – den obeskurna vill jag skydda er från – så ni inte skrattar ihjäl er 😉

2 thoughts on “Vi höll på att skratta ihjäl oss