FOTO, MACRO, PHOTOGRAPHY, Skrivpuff, Water

Robot CXY325 – framtid

Skrivpuff: Dumma.

Den 20 april 2048.
CXY325 samlar in alla dumma tvåbenta figurer. Roboten har ansvaret för instrumentet med denna nykonstruerade effektiva sökmissilen. Inom en minut är den dumme bedövad och precis bråkdelen av en sekund innan den dumma handlingen skadar någon.

Den dumme tilldelas det nyinstiftade straffet att städa i världshaven. Straffet är livslångt. Den dumme får aldrig mer gå iland. Den dumme ska leva i en bubbla som flyter på haven i ur och skur, i lugn och storm. Det är sörjt för näringsintag och utsläpp i bubblan. Allt räknas ut av CXW511 som tillsammaans med sina praktikanter cxw511_0-9999 överblickar så ingen lider nöd.

CXZ110 har räknat ut att till 2068 kommer allt skräp i världshaven att vara insamlat och förstört. Om de tvåbenta figurerna fortsätter att vara lika dumma.

På så sätt kan de snälla figurerna fortsätta att skapa robotar tillsammans med QIQ-arna för jordens och de närmaste planeternas fortsatta utveckling och bosättning.

water_20130302_firstup

 

3 thoughts on “Robot CXY325 – framtid