CRAZY ART, Skrivpuff

Kyssen

Skrivpuff: Intim.

Asta satt i solen och var i förening med njutningens behagfulla lustar. Med sina slutna ögon såg hon inte att han satte sig bredvid henne. Men hon kände hans närvaro. Så intensivt att hon själv blev överraskad. Hon vågade inte öppna ögonen. Hans blickar borrade sig in i henne. Ansiktet kändes blossande varm.

Astas ögon öppnade sig. Utan hennes medverkan. Han log mot henne. Hans ögon var vänliga. Nästan kärleksfulla.

– Du, sade han och gjorde en liten paus innan han fortsatte.
– Jag skulle vilja köpa ett nattlinne till dig. Ett himmelsblått med spets.
Asta trodde för en stund att hon drömde. Att hon var med i en film. Sedan hörde hon sig själva säga:
– Ja gärna! Det är precis vad jag önskar mig.

De reste sig samtidigt.
Han tog hennes hand.
Hon lät honom.
De log mot varandra.
Asta undrade hur hans kyssar
skulle kännas.
Han ville kyssa henne.
I detta ögonblick
av förtrollning,
men blev med ens rädd
att skrämma bort henne.
Asta styrde inte över sin kropp
längre.
Den reste sig upp mot honom.
De möttes i varandras
längtan.
I en kyss
utan tvekan.

CA2_201504_kyssen

3 thoughts on “Kyssen

  1. Ibland begriper jag inte var jag får innehållet ifrån. Denna kan jag skratta lite åt för den är ju lite tokrolig eller?
    Men när jag tänker efter så finns det en affär här i Budapest som heter ngt med Intim och idag passerade jag den precis när ett par gick in i den. Där kan man köpa söta underkläder. Ofta är killarna/männen med. Sedan hände det sig häromdagen att en man satte sig bredvid mig och jag visste han var intresserad …. 😉 …..
    Det jag skriver det bara blir … utan ngn planering för det mesta, oftast, nästan alltid, ….