Dagbok

Text som text

Jag saknar min kamera! Min Canon 6D och mitt ljusstarka objektiv. Eftersom jag inte fotograferat så mycket på senare tid så tog jag bara med min G12-a men den är inte alls bra i mörker. Den är en rolig kamera med många möjligheter men just nu är jag inte så intresserad av sådant testande och trixande. Skulle bara vilja ta snygga svartvita gatubilder.

Jag har ägnat (himmel så konstig stavningen ser ut) mycket tid åt webbarbete. Det är kul och kreativt. Gillar också att lära nytt. Det har passat bra nu när jag varit lite sjuk och stillasittande. Men i morgon ska jag vara bra igen!  Måste ut och gå en lång lång promenad.

Idag testade jag att skriva en musiktext. Ska kolla om det finns tips och råd – i morgon – om hur musiktexter kan byggas upp. Jo-minsann det gick lätt att hitta. Här kan man få tips. Undrar om det är lättast att skriva en text till en speciell melodi eller att bara skriva först och hoppas på en passande låt sedan?

Just nu är det skrivandet som gäller – faktiskt även handskriva brev vilket jag gör till barnbarnen.