Skrivpuff

Skyltfönstret i Vardagsmåla

Skrivpuff: Denna bilden.

Nu har den senaste trenden kommit även till Vardagsmåla. Lokalen är färdigställd mitt i centrum. Den ska vara lätt tillgänglig för kommunens alla föräldrar – främst. Så hade man bestämt i kommunfullmäktige.

En lämplig familj är uttagen och den har accepterat uppdraget. Familjen består av två föräldrar och fem barn i olika åldrar mellan 0,5 år och 16 år.

Idag flyttade familjen in i lokalen som har ett enormt stort fönster ut mot centrum. Hur de lever och framförallt hur de uppfostrar sina barn kan nu studeras öppet. De yngre barnen är helt obekymrade medan tonåringarna än så länge håller sig i bakgrunden.

Syftet är att föräldrar ska lära sig att bli bättre föräldrar.

4 thoughts on “Skyltfönstret i Vardagsmåla

  1. Sociologens dröm. Min mardröm. 😉
    Jag blir verkligen nyfiken på varför den här familjen ansetts lämliga – föredöme eller avskäckande? – och hur det ska gå för dem. Tankeväckande och bra!

    1. Undrar om jag har rätt när jag tror att om familjen är ett föredöme så kommer folk att tröttna på att studera dem medan om de är avskräckande så väcks känslor och det blir livligt diskuterande ….?
      Tack för dina tankar!