Budapest, FOTO, PHOTOGRAPHY, Photomania

Klick! Klick! Klick!

Fototriss: På marken.

Var tvungen att fylla på vattenförrådet så det blev en liten promenad med näsan i marken. Och vad hittar jag om inte ett brunnslock med en julgran! Klick!

triss_20141115_lock

Nu har jag handlat vatten och bananer men vad som gömmer sig under bananerna berättar jag inte! Tyckte kassen smälte in fint bland löven på marken. Klick!
triss_20141115_water

 

Oj – detta lönnlövet stack ut lite extra där det lyste upp marken med sin sköna färg. Klick!

triss_20141115_lonnDenna gången var det iPhonen som fick följa med på promenaden.

Önskar alla en skön söndag!

 

14 thoughts on “Klick! Klick! Klick!

    1. Ha ha – okejdå! – En flaska ungersk cabernet franc, en påse mandel, en burk citronfyllda oliver, en bit mogen gorgonzola + en flaska sprutt (ungersk champagne) 😀 Ha det gott alla! Som ni ser har jag det 🙂

  1. Snyggt fotat! Jag önske jag kunde hitta lika fina brunnslock här omkring. Jag läste på en blogg om ett företag i Berlin som använde ett speciellt brunnslock till att trycka motiv direkt på T.shirts. De målade alltså direkt på brunnslocket och tryckte sedan T-shirts mot färgen. Som potatistryck fast tvärtom. Ditt brunnslock hade kunnat målats i olika färger och göra till jultryck!

    1. Ha ha – okejdå! – En flaska ungersk cabernet franc, en påse mandel, en burk citronfyllda oliver, en bit mogen gorgonzola + en flaska sprutt (ungersk champagne) 😀 Ha det gott alla! Som ni ser har jag det 🙂

    1. Ha ha – okejdå! – En flaska ungersk cabernet franc, en påse mandel, en burk citronfyllda oliver, en bit mogen gorgonzola + en flaska sprutt (ungersk champagne) 😀 Ha det gott alla! Som ni ser har jag det 🙂