Haibun, HAIKU, Nature, PHOTOGRAPHY, senryu, Skrivpuff

Dessutom är jag lite

Skrivpuff: Skriv 5 ord på B. Använd minst 2 av dem i din text.

Beloved Bright (Beyond=) Bortom Bångstyrig Busig

Jag älskar Beyond. Gillar också att Bortom börjar på B. Faktiskt ett av mina favoritord. Det är – för mig – både en plats och en förmåga. Det är ett fantastiskt vackert ord. Lyssna bara – B e y o n d – B e y o n d – B o r t o m.

Drömmer mig bort långt
Allting blir ljust behagligt
Där är jag ibland.

Man kan faktiskt säga att beyond är ett slags drömmarnas plats. Behaglighetens palats. Men det är också ett slags meta-tankar. Tankar över tankarna. Det är det som är förmågan. Förmågan till Beyond och Bortom. Jag kan förklara det lite som att försätta sig på en hylla och studera det som sker. Både vara närvarande och överblickande. Deltaga i diskussionen samt överblicka hur det diskuteras. Nu kom jag på att Beteende borde varit med bland de 5. Jag älskar ju också att studera beteenden. Människors beteenden. Man är ju beteendevetare som sagt.

Hur kommer det sig
hen tänker argsint värre
bakgrundens tankar.

Dessutom är jag lite Busig.

pm_20131124_beyondworlds

7 thoughts on “Dessutom är jag lite