FOTO, Lund, PHOTOGRAPHY

Onsdagstema #221

Tema: Deprimerande.

lund_20140705_citypark  Jag har kommit in i en period där jag känner mig sorgsen och lite deprimerad. Antagligen har jag kommit ur chockfasen. Nu känner jag bara sorg – förlust över att ha blivit berövad ett åldrande tillsammans. Hoppas nästa period blir “nyorintering”. Så fort jag får en egen bostad kommer det att kännas bättre – jag lovar ….!
Denna veckan ska jag kolla 4 olika lägenheter. Hoppas hoppas hoppas … det blir min tur.

Från det ena till det andra … visst är det deprimerande med alla som skräpar till vår gemensamma miljö!!!!!?

5 thoughts on “Onsdagstema #221

  1. OH ja jag känner igen mig. Tiden får ha sin gång och viktigt att man tar det i sin egen takt. Jag har gått igenom det två gånger. Visst är det en stor sorg samtidigt med min andra dog båda mina föräldrar, men livet går vidare och med en positiv syn på det det lättare även om det är svårt ibland. Jag håller tummarna för dig att det löser sig med bostad.