FOTO, MACRO, Nature, PHOTOGRAPHY

I like #152

macro_20140702_flower

En blomma från växthusen i Botaniska trädgården i Lund. Vilken skapelse! kan jag tycka när jag studerar bilden i datorn. Jag förundras ständigt av naturens mångfald och detaljer. Ja-a jag gillar verkligen att syna mina bilder när jag kommer hem. I like!

10 thoughts on “I like #152

  1. Klart man studerar sina bilder i datorn när man kommer hem! Det gör nog alla! Särskilt om bilden är bra! Man ser ju massor detaljer som man missar i verkligheten! Och jag älskar Passifloran! De är så vackra!! Och spännande form! Och bara så coola! Fint fångat!

    Ha en skön torsdag!

  2. Det var en lustig blomma! Gud måste ha varit berusad av sitt eget skapande, lite smått galen när han gjorde denna växt. 😉
    Visst är det skoj att efter en fotovandring kika på sina bilder i datorn och bearbeta, småjustera de lyckade bilderna innan de visas för andra.
    Ibland upptäcker jag saker som jag inte såg vid fotograferingstillfället.