Art, Budapest, FOTO, PHOTOGRAPHY

Fototriss – Grey

statue_20140206_grey Nog den gråaste dagen – hoppas det inte blir fler sådana medan jag är här i Budapest.

statue_20140214_grey1

Denna statyn brukar bäddas in i plast över vintern. Gråare än grått, eller hur?

statue_20140214_grey2 Men så skymtar en blå himmel och humöret stiger i kapp med det blå. Tänk om det kan bli riktigt soligt!

Fototriss – Grått.

27 thoughts on “Fototriss – Grey

  1. Lite obehagligt med plasten över statyn…särskilt på din sista bild! Och jag är inte den som brukar tänka perversa tankar men din översta bild…OJ vad den är lite missvisande! ;O) Det blir lite komiskt! För jag gissar att det är något annat än det det ser ut som! 😉

    Ha en skön söndag!

  2. Verkligen helgrått på första bilden. Precis som här hemma. Den där plastade statyn ser lite läskig ut… ingen jag vill möta ensam en mörk kväll när plasten prasslar av vinden… Hoppas himlen öppnar sig och ger er lite SOL!