Art, Budapest, FOTO, PHOTOGRAPHY

TORSDAGSTEMA #129

I like ….
house_20140112_art1 Jag gillar mina fotorundor i Budapest. Jag gillar när man sedan sitter hemma vid datorn och upptäcker detaljer i sina foton. Detaljer som man inte såg vid ögonblicket när man tog fotot.

house_20140112_art2 Vilket otroligt mosaikarbete det visade sig vara i denna utsmyckning på huset. Så små mosaikbitar som pusslats ihop till ett konstverk – I like a lot!10 thoughts on “TORSDAGSTEMA #129

 1. Ja, det är verkligen jätteroligt! Fotografering är som en skattjakt gånger två! Först leta underbara motiv och sedan komma hem till datorn och upptäcka dem igen plus allt bonus! ;O)

  Fina bilder och så läckert himlen speglas i fönstren!

  Ha en fin torsdag!

 2. Ett nöje jag verkligen delar med dig!
  Fast tyvärr inte i Budapest just nu.
  Vilka jobb man lade ner och vilka konstverk
  man skapade på husen förr!
  Snyggt fångat!

 3. Jag kan förstå detta för gamla städer har mycket att ge om man tittar efter som du gör i efterhand. Man får liksom nya ögon. Trevligt att jag fick röster att mitt tema kommer nästa vecka. Mitt foto är klart. Blev lite lek med kameror igår när sonen och brorsdotter var hemma. Barnasinnet kom fram hos oss alla tre. Inte så dumt det ibland. Naturligtvis är det alltid kameror som kommer fram och då blir det kort som ….är speciella..

 4. Ja, det måste vara spännande, speciellt om man finner detaljer som dessa ! ..och fotorundor är ju så himmla kul 🙂 Sjutton också, missade min runda idag och nu är det redan mörkt ute 🙁 …för mycket att göra här hemma med jobbet vilket ju å andra sidan är en fördel 😉