Budapest, BW, FOTO, me, PHOTOGRAPHY, STREET, svartvitt

Street sign

street_20140103_sign Det är ju för märkligt vad man (jag) kan fastna för!? Denna bilden tex tycker jag jättemycket om. Jag ville inte ens dra i spakarna alls. Den är SOOC – straight out of camera.
Jag börja fundera på VARFÖR jag gillar den …. kan det vara ….?

 • nyanserna
 • det lite dova tillsammans med det skarpa
 • ljuset
 • innehållet
 • kulturlivet
 • utvecklingen
 • restaureringen av Budapest
 • pampiga byggnader
 • det nedslitna
 • pulsen
 • allt i ett
 • ….

Visst kan man undra!

Skyltsöndag.

11 thoughts on “Street sign

 1. Ibland säger det bara “pang” och den perfekta bilden finns bara där – i mitt fall utan minsta avsikt vid fototillfället. I ditt fall är den tagen med fotoproffsiga ögon!

  Gott Nytt på dig mied Birgitta!

 2. Känner igen det där. Ibland fastnar man för en bild och vill bara låta den vara precis som den är, straight out of camera. Men sen börjar jag ändå mixtra i hopp om att den ska bli ännu bättre vilket oftast är slöseri med tid. Känns den rätt från början så är den bra som den är. Som den här du visar 🙂 Ja, sen kan man fråga sig varför och där tror jag på helheten 😉

 3. Hm. Jag är en SOOC-person. Vilket kan bero på att jag dels är otålig, dels inte jätteduktig på det tekniska – på den tiden man stod i mörkrum blev mina kopior aldrig bra för jag hade för bråttom, fast jag visste exakt hur jag ville att slutresultatet skulle se ut. Sen tycker jag det är lite sport också, detta att INTE ta till PhotoShops mest avancerade knep stup i kvarten. Din bild är hur som helst fin!