BW, FOTO, me, PHOTOGRAPHY, svartvitt

Onsdagstema #198

Inger på Käringafällan vann omröstningen med temavalet SKJUTGLAD vilket därmed blir veckans tema. GRATTIS Inger!

milton_20140127_snow Första gången jag går ut med Milton på ett par dagar eftersom jag är sjuk. Maken som också är sjuk har tagit ut Milton medan jag var sängliggande. Kameran fick följa med för SKJUTGLAD var jag ju.10 thoughts on “Onsdagstema #198

  1. Jag förstår att du är både skjutglad och skjutklar nu då din sjukdom släppt greppet om dig. Själv gillar jag foto, men det får bli inomhusfoton nu eller arkivet för jag är inte glad att fota ute vintertid. Klart jag gillar ett vackert vinterlandskap, men inte vill jag fota det för det. Jag väntar till våren. Kul att du lät oss hitta på eget tema för det var inte det lättaste.