FOTO, me, People, PHOTOGRAPHY, Photomania

ONSDAGSTEMA #197

Veckans tema: TÄNK OM ….

br_20140119_blueJa TÄNK OM … man kunde slippa att palta på sig och bara greppa kameran och ge sig ut på sin fotorunda ….. tänk om …
Självporträtt  – SELFIE – i hissen.14 thoughts on “ONSDAGSTEMA #197

 1. Tänk om alla vi bloggare kunde släppa loss och inte vara så himla anonyma 😉 Härlig bild, sanna ord och kul tema 🙂 Nu ska jag ut på fotorunda innan mörkret faller 😎

 2. Men just nu är det helt okej att dra på sig vintermunderingen om vädret är fint. Tänk strålande sol på blå himmel och knarrande snö under skorna, då blir det fina bilder 🙂

 3. Palta på sig! Vilket roligt uttryck! Har nog aldrig sett det skrivet så förut…gillar roliga uttryck! 🙂 Måste också säga att jag haft en helt annan bild om hur du ser ut….intressant att få en bild av text och bilder och så få se sanningen! 😉

  Ha en fin onsdag!

 4. Ja, tänk om … så härligt det är på sommaren när man bara drar på sig t-shirt och kortbyxor på morgonen och behöver inte tänka på mer. Men det är rätt gott att ta sig en vinterpromenad när man är ordentligt klädd. Däremot fryser jag alltid när jag är på stan, “finklädd”. Fin selfie!

 5. Hahaha, hos mig var det inte kläderna utan tiden som var besvärlig. När jag gick från jobbet såg jag en superfin solnedgång, men innan jag var hemma hos kameran så var det mörkt… Hmpfff…

   1. Jag kan ju säga som så att jag bar på en spegel som jag tänkte dekorera med glas. När jag lade spegeln på arbetsbordet fick jag se mig själv i den. Underifrån.
    Det blev ingen dekor just den dagen 😛