FOTO, People, PHOTOGRAPHY

Torsdagstema – I like

brothers_20140113_wwcI like …. att se mina barnbarn i SAMARBETE och SAMVERKAN som här.
Jag testade egna inställningar för sepia och blev riktigt nöjd med tonen. Gillar sepia åt det grå hållet bättre än sepia åt det gula hållet. Den yngste här skulle absolut ha slips till tröjan denna dag när han skulle till förskolan. I like it all <3

 14 thoughts on “Torsdagstema – I like

  1. Samarbetar de här? Det ser mera ut som att de är inne i varsin värld och inte vet om den andre! 😉 För mig blir bilden motsatsen..jag önskade att barnen kunde leka med varandra istället för att stirra in i en skärm hela tiden! MEN jag gillar din bild och jag tycker det ser fridfullt ut och de verkar gilla det de gör! 🙂

    Ha en skön torsdag!

  2. Jag kan inte annat än hålla med dig. Mycket fin ton du fått fram här. Inte så lätt alltid. Jag misstänker att du ställt in färgen i kameran. Det brukade jag göra när jag tog sephiabilder. Tyckte det blev bättre än att göra det i PS.