Art, Budapest, BW, FOTO, PHOTOGRAPHY

FREDAGSTEMA #15

statue_20140104_operett En annan av mina favoritstatyer i Budapest. Denna är flitigt fotograferad och ofta med någon som sitter bredvid på soffan. Statyn finns framför Operetteatern.

Statyn visar Imre Kálmán som var en känd Operett kompositör. Datorn i stenen ska visa information om hans liv. Tror inte den fungerar längre.15 thoughts on “FREDAGSTEMA #15

  1. Snyggt och det påminner mig om att jag har haft svårt att låta bli statyer. Jag hade satt mig i knäet på honom. Man får nog inte göra det men jag har så svårt att låta bli. Jag har klättrat upp på statyer och kramat om dem. Hi hi…ja det är nog mitt barnasinne som spökar när sådant händer. Ha en fin helg.

  2. Bara älskar att se den här typen av statyer / skulpturer i stadsbilden. Önskar det fanns många fler här på ön. Den du visar är hur läcker som helst och väldigt snyggt fångat med kameran. Sen ligger det nog lite skicklig redigering bakom också 😉 Önskar dig en skön helg från Malta 😎