Budapest, FOTO, PHOTOGRAPHY, Photomania

Budapest view

Fototriss – Utsikt/View. Utsikt man aldrig blir trött på. Röda tråden är Buda castle och förstås Budapest.  Vy från Pest sidan en mycket dimmig dag. Frihetsstatyn uppe på Gellerthöjden och Buda slott i bakgrunden. Donau är lugn denna dag.  Vy från Pest sidan mot Buda sidan och Buda slott. Kedjebron är fint upplyst. Nästan ingen… Read More Budapest view

Budapest, FOTO, People, PHOTOGRAPHY, Photomania, Window

Siklo windows

 Innanför dessa fönster finns Siklon – spårvagnen – som fraktar alla som inte orkar gå uppför Buda höjden. Själv brukar jag gå men har naturligtvis åkt bara för att få teståka och även fotografera. Här fick jag också tillfälle att fotografera vid en uppvisning framför Presidentpalatset i Budapest. Veckans fönster – Valfritt.

FOTO, Nature, PHOTOGRAPHY, Photomania

Tanjan

En skapad idyll – en vingård i södra Ungern – människoskapad genom idogt arbete. En “feeling-good” plats. Det är här vintunnorna hör hemma. Fredagstema. Här kan man sitta långt in på småtimmarna – mysa och njuta av gott vin tillsammans med bästa vänner.

Art, BW, FOTO, PHOTOGRAPHY, POETRY, Skrivpuff, svartvitt

Jag sticker

Nu har jag suttit länge nog och solat mig i din glans! Inte kan jag säga att det varit varken underhållande eller kreativt! Ibland har jag förstås njutit av “top-floor” läget. Det ska erkännas. Men nu känner jag mig mest uttråkad. Jädrans uttråkad om jag så får säga! – Jag sticker! Skrivpuff: Bilden här.

BW, FOTO, PHOTOGRAPHY, svartvitt

I like – Milton

Milton gillar alla hundar – när han är lös. Han gillar att leka med både stora och små. Är han kopplad skäller han på hundarna – pinsamt tycker jag. Han älskar att få besök av barnbarnen – som idag.  Det har blivit mycket träning och jag fick se en uppvisning nyss. Det gillade jag 🙂… Read More I like – Milton