10 thoughts on “Flytande

  1. Oj, vad svårt. Den i mitten ? Nej, tycker den är för färglös och säger inte mycket. Då hamnar jag i valet o kvalet mellan ettan och den sista. Den sista gillar jag för det är så mycket hav och så mycket himmel. Fast det är det ju i mitten också 😕
    Ettan i färg blir ändå mitt val. Kul idé att låta oss välja. Men det är väl typiskt i Birgittas natur 😉

  2. Jag är benägen att hålla med Jah! Den sista bilden är bäst men jag tycker att det är för mycket vatten i bild. Du hade kunnat dra ut bilden så att båten hamnade lite längre ner…

  3. Jag älskar att segla och har gjort det i många år, så dessa bilder värmer i mitt hjärta 🙂 Val av bild blir därför färgbilden. Motivering: Här kan man tyda nationaliteten helt enkelt, inte för att det är så viktigt med att den bär svensk flagg. Men i alla farvatten är det alltid trevligt att kunna tyda från vilket land båten med besättning kommer ifrån. Fina bilder:)