BW, FOTO, MACRO, PHOTOGRAPHY, Photomania, svartvitt

Akut

medicinering

Tar man inte sina piller som ordinerat kan det bli risk för akut vård. Själv har jag tre piller som ska tas varje dag. För att jag inte ska missa skaffade jag denna doseringsdosa för 21 dagar i stöten.

Tisdagstema – Akut.


Ps. Jag saknade Mimo och hennes Bildligt talat. Ingen tog över vad jag vet …?
Nu har jag startat “Bilden Talar” söndagar 20:00.
Häng på när/om du har lust!
Du väljer din bild som har ngt intressant att berätta.


14 thoughts on “Akut

  1. Vad praktiskt med 21 dagar i taget! Själv har jag typ miljoner piller att ta per dag och har precis skaffat mig en sån där fast bara för en vecka i taget! Det var ett jobbigt beslut då det påminner väldigt mycket om min pappa och hans sjukdom som jag nu ärvt! Men den hjälper och jag ser fördelarna och det får jag ta fasta på! :O)

    Ha en skön dag i solen när den stiger upp för att stanna för dagen!

  2. Även jag har en doseringsdosa. En stor som är tänkt för en vecka i taget uppdelat på morgon, middag, kväll och natt. Men eftersom jag bara behöver ta mina tabletter en gång om dagen kan jag fylla den för 4 veckor i taget. Urläcker redigering! Bilden talar låter intressant. Hänger gärna på!

  3. Doseringsdosor kan vara livsviktiga. Maken tar tabletter varje dag efter sin levertransplantation och de ska tas livet ut. Provade med en sån där dosa men tyckte bara den var krånglig. Nu har vi rutin på tablettintaget. I början var det värre. Då var det så många tabletter per dag att det är tveksamt om de ens fått plats i dosan 😉
    Spännande med en ny fotoutmaning. Var med ett par gånger i Bildligt talat innan innan Mimo tyvärr slutade. Enda bekymret jag har när det gäller bloggen och fotoutmaningar är TID !! Har som tur är mitt arbete hemma och bestämmer mina tider själv 🙂 Varvar jobb och blogg men det blir ibland liiiite stressigt. Vill ju vara med överallt OCH hinna kommentera. Det funkar inte alltid. Men “Bilden Talar” hänger jag gärna med på 🙂 Nu blev det en väldigt lång kommentar 😉

  4. ..fast nu förbisåg jag ju helt att kommentera ditt foto !! Hade du inte skrivit vad det är så hade jag aldrig kunnat gissa. Tycker det ser ut som ett litet konstverk i sepia 😉 Skickligt redigerat och riktigt snyggt !

  5. Inte illa att lyckas skapa en tilltalande bild av en vardagllig liten dosa. Är övertygad om att den är till stor hjälp när man är tvungen att vara diciplinerad med tablettintaget. Ska minnas den för framtida behov – tack för tipset!

  6. Glömde säga att det är riktigt kul att du tar upp tråden från Bildligt talat. Du är verkligen en stjärna på fotoutmaningar! Måste bli mycket för dig att hålla i men jag är tacksam , gillar temat och idén och ska försöka hinna hänga på.