7 thoughts on “Kunskapens handtag

  1. Det speciella med min stad – LUND – är att den präglas av kunskap och kultur. Det tillsammans med vitaliteten som blir med många ungdomar – från världens olika hörn – i rörelse ständig gör LUND. Dessutom är det en politiskt välstyrd stad med många grönområden.
    Bilden visar dörrknoppen till Universitetet.

  2. Fin lösning du kommit på… o visst är det så att studenter inspirerar till nytänkande.
    Du är bosatt i en spännande stad med “urgammal” historia – inte minst från krigen mellan danskar o svenskar – o så blev det bestämt 1658 vilken sida vi skulle tillhöra. Skriver vi då jag kommer från grannstaden Landskrona.

  3. Vilken fin dörrknopp 😉 Tur att du skrev en förklaring annars hade det varit omöljigt att gissa din ort. Ja, om man nu inte bott i Lund förstås och väldigt många öppnat dörren till Universitetet. Fyndig lösning på temat och en snygg bild. Ha en skön söndag 🙂