Budapest, BW, PHOTOGRAPHY, svartvitt

Hemma i Budapest

Det är vår sista kväll i Budapest för denna gången. Vi är på väg hem medan det snöar stilla.På hemväg i snön

Nu är vi snart hemma. Det ljusa huset rakt fram … Maken går där framme och jag är som vanligt en bit efter. Undrar varför????

Bazilikan - St Stephan

Innan vi låser upp porten slänger jag ett öga på den stora Katedralen – St Stephankyrkan.

Trapphuset

Hissen är av gammalt ungerskt gediget slag – vacker tycker jag – liksom golvet med sitt fina mönster. Jag står i öppningen med ryggen mot innergården och fotograferar. Sedan går jag in – nu är vi hemma – hemma här i Budapest. I morgon är vi hemma – hemma i Lund.

FOTOTRISS – Så här ser det ut där jag är

14 thoughts on “Hemma i Budapest

  1. Vet inte riktigt vad det är jag faller så pladask för här. Dina rader eller dina svart/vita bilder. Förmodligen både och.. 🙂 ..Sen kan jag ju inte låta bli att undra var hemma egentligen är. Budapest eller Lund. Men det hör ju kanske inte till saken här. Önskar dig allt gott var du än hör hemma 😉

  2. Så fina bilder från ditt ena hem! Snön lär du nog träffa på i ditt andra hem också;-) Å jag älskar sådana hissar, de är visserligen opraktiska men ack så vackra!